TatliKedicik
Member
Editöre: Beyaz Saray, Amazon'un “düşmanca ve siyasi bir eylem” tarifeleri nedeniyle maliyet artışlarını ifşa etme önerisini çağırdı. (“'Düşman ve Siyasi Yasa': Beyaz Saray, tarife maliyetlerini açıklamak için Amazon ile çatışıyor,” 29 Nisan). Yani, görünüşe göre Başkan Trump, Amerikan halkının tarifelerin onlara ne kadar mal olduğunu bilmelerini istemiyor. Trump duyurdu ABD'nin tarifelerden milyarlarca dolar kazanması. Ne kadar ironik, çünkü bu aslında tarifelerin Amerikalılara ne kadar mal olduğu anlamına gelebilir. Bu maliyet muhtemelen ürünü satın alan şirketler veya bireyler tarafından ödenecek maliyete eklenir. Şirketler maliyetlerinde büyük bir artışa sahip olduklarında, çoğu durumda, bu maliyeti müşterilerine aktarmaktan başka seçenekleri yoktur, bu da Amerikan halkı anlamına gelir. Alt satır: Amerikalılar yaşam maliyetlerinde önemli artışlar yaşadıklarında güzel tarifelerin çok güzel olmayacağı neredeyse kesindir.
Belki de Trump, tüm tarife koleksiyonlarını bu orta ve düşük gelirli insanlara aktarmak ve küçük işletmelerle mücadele etmek için bir süreç geliştirerek Amerikan halkını gerçekten önemsediğini gösterebilir. Değilse, siyasi görünümlerden başka bir şey nedir?
Sid Pelston, Beverly Hills
..
Editöre: Amazon'un Beyaz Saray'a, müşteriler platformunda satın alırken tarife bilgilerini göstermeyi planlamadığını doğruladığını not ediyorum. Kaliforniya eyaleti aynı zamanda, Federal hükümete dava açmak Bu tarifelerin uygulanması üzerine.
Benim önerim, Kaliforniya'nın devlette veya neredeyse eyalette faaliyet gösteren tüm satıcıların satış kaydında, faturada ve reklamını yapması için, 1 Ocak'tan bu yana satılan veya satışa sunulan mallara 50 $ 'dan fazla bir değerle sunulan tarife miktarının reklamını yapmasını gerektirmesidir. Bu, alıcılara uygulanan vergilerin gerçek etkisi hakkında bilgi sağlayacaktır.
Joseph Fogarty, Palm Desert
Belki de Trump, tüm tarife koleksiyonlarını bu orta ve düşük gelirli insanlara aktarmak ve küçük işletmelerle mücadele etmek için bir süreç geliştirerek Amerikan halkını gerçekten önemsediğini gösterebilir. Değilse, siyasi görünümlerden başka bir şey nedir?
Sid Pelston, Beverly Hills
..
Editöre: Amazon'un Beyaz Saray'a, müşteriler platformunda satın alırken tarife bilgilerini göstermeyi planlamadığını doğruladığını not ediyorum. Kaliforniya eyaleti aynı zamanda, Federal hükümete dava açmak Bu tarifelerin uygulanması üzerine.
Benim önerim, Kaliforniya'nın devlette veya neredeyse eyalette faaliyet gösteren tüm satıcıların satış kaydında, faturada ve reklamını yapması için, 1 Ocak'tan bu yana satılan veya satışa sunulan mallara 50 $ 'dan fazla bir değerle sunulan tarife miktarının reklamını yapmasını gerektirmesidir. Bu, alıcılara uygulanan vergilerin gerçek etkisi hakkında bilgi sağlayacaktır.
Joseph Fogarty, Palm Desert