Bir Trump Geçit Töreni Gerçekten Vergi Mükellefi Doları Nasıl Harcanmalı mı?

Editöre: Başkan Trump, Amerikalıların güvendiğimiz programlardan milyarlarca doları kesmek istiyor – iklim değişikliği, eğitim, bilim ve tıbbi araştırmalarla mücadele eden – ancak hükümetin doğum gününü kutlayan bir askeri geçit törenini finanse etmesini istiyor, bu da “muhtemelen on milyonlarca dolara mal olacak” (“Ordu, Trump'ın 6.600 askerin doğum günü çağrısında potansiyel bir geçit töreni planlıyor” 2 Mayıs).

Bu arada, ev konuşmacısı Mike Johnson diyor“Başkan Trump'ın planı, şişirilmiş bir bürokrasi veya partizan evcil hayvan projeleri değil, Amerikan halkına hizmet etmek için kullanılmış her federal vergi mükellefi dolarının kullanılmasını sağlıyor.” Başkanın doğum günü için bir geçit töreni partizan bir evcil hayvan projesi değilse, ne olduğunu bilmiyorum.

Sarah Tamor, Santa Monica

..

Editöre: Gururlu bir Vietnam gazisi olarak, Trump'ın doğum gününde Washington DC'de büyük bir askeri geçit töreni planladığını dehşete düşürdüm. Görünüşe göre, geçit töreninin amacı Birleşik Devletler Ordusu'nun 250. doğum gününü onurlandırmaktır. Ancak Trump, ülkemiz için hizmet eden ve feda edenlere saygısız yorumlar defalarca yaptı. Milyonlarca Amerikalının ve özellikle askeri gazilerin, Trump'ın önerdiği ego geçit törenine karşı çıkacağını umuyorum.

Gary Vogt, Menifee, Kaliforniya.

..

Editöre: Saçma bir askeri geçit törenini finanse etmek için vergi dolarlarımın kullanımını desteklemiyorum. Yoksullara yardımcı olan programlara, eğitim, bilimsel araştırmaya ve PBS ve NPR'ye yardımcı olan programlar için fon sağlıyorum.

Laurie Jacobs, San Clemente

..

Editöre: Sanırım tüm bu hükümet kesintileri bu harika gösteri için ödeme yardımcı olacak. Sonuçta, rock yıldızımızın özel gününü ödemeye yardımcı olmak için çocukların ağızlarından yiyecek almaktan daha iyi ne olabilir? Heyecanımı zorlukla içermiyorum.

Linda Cooper, Studio City