Dodgers, hayranlara uygun fiyatlı bir deneyim sunmak için para kazanmaya öncelik verdi

Editöre: Personel yazarı Bill Shaikin'in (“Şampiyona Blues: Dodgers Games eskiden uygun fiyatlı aile eğlencesiydi. Artık yok,” 18 Nisan). Birçok ailenin borca girmeden bir oyuna katılmayı göze alamayacağı bir utanç.

Hayatım boyunca bir Dodger hayranı oldum ve hayran olmaya devam edeceğim, ancak bilet ve park için yüksek fiyatlar nedeniyle daha az oyuna gidiyorum. Fiyatların arz ve talebe dayandığını anlıyorum ve Dodgers çoğu gece satabildiği sürece fiyatlar düşmeyecek.

Ayrıca Başkan Trump'ın yüksek fiyatları eleştirdiğini de zengin buluyorum. Onları çağırmada haklı, ancak borsayı tanımlamak ve tarifeler eklemek bir oyuna katılmayı daha zor hale getiriyor.

Doug Frank, Simi Vadisi

..

Editöre: Hayranların Dodger oyunlarını görmekten fiyatlandırılmadığı sorusu zaten cevaplandı. Para kazanmak Dodgers'ın işidir ve bunların aşırı fokusları, müşterilere harika deneyimler vermeye çalışmaktan vazgeçmelerine neden oldu.

Jim Arden, Valley Köyü

..

Editöre: Dodger Stadyumu'nda bir oyuna gitmek istiyorum, ancak fiyatlar çok yüksek. Angel Stadyumu'nda 16 dolara oturabilirim. Ve tribünlerde oturmak zorunda değilim.

Murray Zichlinsky, Long Beach

..

Editöre: Trump ve [Dodgers President Stan] Kasten'in uygun fiyatlı Dodgers biletleri görüşü, mavi devletlerin ve şehirlerin bunu tamamen yanlış anladığı parıltılı bir örnektir. Dodgers Vakfı bize Dodgers'ın “hak eden topluluklara” 64.000 bilet dağıttığını söylüyor. Bu muhtemelen düşük gelirli topluluklar olacaktır. Ancak, USC Lusk Center'ın Elly Schoen tarafından belirtildiği gibi, medyan gelirli bir LA ailesi ayda tek bir Dodger oyunu bulabilir.

Başka bir deyişle, en büyük potansiyel potansiyel hayran kitlesi-işçi sınıfı aileleri-esasen oyunlara düzenli olarak katılmak için piyasadan fiyatlandırılıyor-Trump'ın tam olarak Neye odaklandığı ve Kasten'in organizasyonunun clueless olduğu.

Kip Dellinger, Santa Monica