Protestolar, Trump'ın elinde oynamaktan kaçınmak için huzurlu kalmalı

Editöre: 70 yaşındayım ve protesto payımı yaptım. Örneğin, George W. Bush'un 2003 yılında Irak'a karşı savaşının ilk gününde, Westwood Federal Binasında ilk göstericiydim ve beni geçmişte süren binlerce Wilshire Boulevard Motorists için “O zamanlar popüler Doktor Kötülüğü” (o zamanlar popüler Doktor Kötülüğü ”(o zamanlar popüler“ Austin Powers ”filmleri) yazan bir işaret tuttum.

Bush destekçilerinin cumhurbaşkanının adını gördüklerinde gülümsemeye başladığını gördüm, sadece yanıtlarının hızla beni çevirmeye başladığını veya işaretimin geri kalanını okuduklarında müstehcenlik bağırdığını gördüm.

Deneyimlerim beni son derece nadir olan Jonah Goldberg'in bu sütunu onaylamaya yönlendiriyor (“Trump konuşlandırıyor, protestocular yanıt veriyor. Bu iyi bitmeyecek” 9 Haziran). Goldberg'in Trump'ın Ulusal Muhafızlara konuşlandırılmasının henüz yasadışı olmadığına olan inancı dışında, özellikle şiddetle göstermenin yasadışı ve politik olarak yenilgisi olduğunu gösteren diğer noktalarına katılıyorum. Şiddet sadece Trump'ın eline geçer.

Trump, şimdiye kadarki en aşağılık başkandır ve ona, eylemlerine ve politikalarına karşı yürümenin birçok nedeni var. Bunu daha önce yaptım ve tekrar yapacağım. Bununla birlikte, zulmünü engellemeye yardımcı olmak için barışçıl gösteriler olmalıdırlar.

Ray McKown, Torrance