Trump'ın Head Start'a yönelik saldırıları 'aile yanlısı' retoriklere karşı antitetik

Editöre: Bu kadar aile yanlısı olduğunu iddia eden bir yönetimin, çocuk yanlısı ve yanlısı bir yönetimin, çocukların bakımını ebeveynler için daha pahalı ve külfetli hale getirmeyi düşünmesi akıl almaz (“Jeopardy'de başkentiyle, Trump yönetimi 800.000 çocuk için çocuk bakımını tehdit ediyor” 23 Nisan).

Topluluğumuzun endişe verici bir üyesi, çocuklar ve aileler için tutkulu bir savunucu ve yılda 30.000 dolardan fazla bir sürede şok olan yeni bir anne, çocuk bakımı için ödüyorum, çocuk bakımı ve baş başlangıçtaki bu saldırıların çocuklarımız, ailelerimiz, ekonomimiz ve ülkemizin geleceği için yıkıcı uzun vadeli sonuçları olacağını biliyorum. Kongre üyelerimizi, Trump yönetiminin çocuk bakımı konusundaki yıkıcı saldırılarını durdurmaya ve bu hayati programlarda herhangi bir kesinti reddederek başlamaya çağırıyorum. Çocuklarımızın geleceği ve ekonomimiz buna bağlı.

Christina Hoffman, Santa Monica

..

Editöre: Başkan Trump, Head Start ile uğraşmanın onu iyi göstereceğini düşünüyorsa, başka bir şey daha geliyor.

Amerikan evli çift ailelerin yaklaşık% 66'sında, Her iki ebeveyn de çalışıyor. Bu durum çocuk bakımı için umutsuz bir ihtiyaç yaratır. Trump fiyatları tarifelerle yükseltmek istiyorsa, bu çalışan ailelerin bu düşüncesiz hareketlerle birlikte gelen maliyetleri nasıl karşılayabileceğini düşünüyor?

Aleen Moreland, Apple Valley, Kaliforniya.

..

Editöre: Emekli bir devlet okulu öğretmeni ve çocuk bakımına ihtiyaç duyan eski bekar anne olarak, Head Start programının ülkemizdeki aileler için ne kadar önemli olduğunu biliyorum. Head Start genişletilmeli, sonlandırılmamalıdır.

Ülkemizin ebeveynlerin çalışabilmesi için baş başlangıç ihtiyacı var, çocuklar gelişebilir ve çocuk bakım işçileri mesleğinde kalabilirler. Head Start tarafından sağlananlar gibi, ilk yıllarında olumlu ve ilgi çekici etkileşimleri olan çocukların yaşamları boyunca iyi fiziksel ve zihinsel sağlıktan yararlanma olasılıklarının daha yüksek olduğunu biliyoruz. Ayrıca duygularını daha iyi deneyimleyebilir, düzenleyebilir ve yönetebilirler – daha sonraki okula hazır olma için temel beceriler. Emekli bir öğretmen olarak, sınıfta daha sonraki başarı için bunun değerini anlıyorum.

Anne Zerrien-Lee, Los Angeles

..

Editöre: Kadınların yüzde yetmiş biri 18 yaşın altındaki çocuklarla birlikte işgücünde, birçoğu topluluk organizasyonlarında ve sınıflarında ödeme yapmadan gönüllü olmaktadır. ABD'nin çocuk bakımına daha fazla yatırım yapması ve daha az, askeri ve savaş endüstrilerine daha az yatırım yapması gerekiyor.

Başlangıç ve erken başlık, ülkemizin refahı için özellikle önemlidir. Çocukların gelişmelerine, çocuk bakım çalışanlarına mesleklerinde kalma ve büyüme şansı vermelerine ve ebeveynlerin çalışmasını veya okula gitmesini sağlamasına yardımcı olurlar. Head Start sadece çocuklar için önemli değil, aynı zamanda ailelerin ve ekonomimizin finansal sürdürülebilirliğini artırıyor.

20 yıldır bir ilkokul öğretmeni olarak, kaliteli çocuk bakımı ve okul öncesi değerinin ilk elden gördüm. Küçük çocuklar için kaliteli çocuk bakım deneyimleri ilkokulda ve ötesinde başarıya yol açar.

Sylvia Gentile, Santa Monica