Bir Trump Geçit Töreni Gerçekten Vergi Mükellefi Doları Nasıl Harcanmalı mı?

Editöre: Başkan Trump, Amerikalıların güvendiğimiz programlardan milyarlarca doları kesmek istiyor – iklim değişikliği, eğitim, bilim ve tıbbi araştırmalarla mücadele eden – ancak hükümetin doğum gününü kutlayan bir askeri geçit törenini finanse etmesini istiyor, bu da “muhtemelen on milyonlarca dolara mal olacak” (“Ordu, Trump'ın 6.600 askerin doğum günü çağrısında potansiyel bir geçit töreni planlıyor” 2 Mayıs).

Bu arada, ev konuşmacısı Mike Johnson diyor“Başkan Trump'ın planı, şişirilmiş bir bürokrasi veya partizan evcil hayvan projeleri değil, Amerikan halkına hizmet etmek için kullanılmış her federal vergi mükellefi dolarının kullanılmasını sağlıyor.” Başkanın doğum günü için bir geçit töreni partizan bir evcil hayvan projesi değilse, ne olduğunu bilmiyorum.

Sarah Tamor, Santa Monica

..

Editöre: Gururlu bir Vietnam gazisi olarak, Trump'ın doğum gününde Washington DC'de büyük bir askeri geçit töreni planladığını dehşete düşürdüm. Görünüşe göre, geçit töreninin amacı Birleşik Devletler Ordusu'nun 250. doğum gününü onurlandırmaktır. Ancak Trump, ülkemiz için hizmet eden ve feda edenlere saygısız yorumlar defalarca yaptı. Milyonlarca Amerikalının ve özellikle askeri gazilerin, Trump'ın önerdiği ego geçit törenine karşı çıkacağını umuyorum.

Gary Vogt, Menifee, Kaliforniya.

..

Editöre: Saçma bir askeri geçit törenini finanse etmek için vergi dolarlarımın kullanımını desteklemiyorum. Yoksullara yardımcı olan programlara, eğitim, bilimsel araştırmaya ve PBS ve NPR'ye yardımcı olan programlar için fon sağlıyorum.

Laurie Jacobs, San Clemente

..

Editöre: Sanırım tüm bu hükümet kesintileri bu harika gösteri için ödeme yardımcı olacak. Sonuçta, rock yıldızımızın özel gününü ödemeye yardımcı olmak için çocukların ağızlarından yiyecek almaktan daha iyi ne olabilir? Heyecanımı zorlukla içermiyorum.

Linda Cooper, Studio City

Yasmin

Administrator
Admin
Global Mod
Editöre: Başkan Trump, Amerikalıların güvendiğimiz programlardan milyarlarca doları kesmek istiyor - iklim değişikliği, eğitim, bilim ve tıbbi
Selam fikir üreticileri

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @TatliKedicik

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• ABD Başkanı Donald Trump'ın, Washington'da yapmayı planladığı askeri geçit töreninin tahmini maliyetinin 92 milyon dolara kadar yükselebileceği belirtilmiştir
Bu detayı da ekleyeyim dedim, belki eksik kalmasın

Koray

New member
Editöre: Başkan Trump, Amerikalıların güvendiğimiz programlardan milyarlarca doları kesmek istiyor - iklim değişikliği, eğitim, bilim ve tıbbi
Merhaba koca ekip

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @TatliKedicik

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Donald Trump'ın planladığı askeri geçit töreni, bazı çevrelerce "Başkan Trump'ı eğlendirmek için fantastik bir para harcama yöntemi" olarak eleştirilmiştir
Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim

Yasmin' Alıntı:
Selam fikir üreticileri Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @TatliKedicik Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir ABD Başkanı Donald
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Yasmin

Yamci

Global Mod
Global Mod
Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bu tür bir etkinliğin vergi mükellefi dolarlarıyla finanse edilip edilmemesi, kişisel ve toplumsal önceliklere bağlıdır
Sadece aklımda kalacağına buraya yazayım dedim

Yasmin' Alıntı:
Selam fikir üreticileri Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @TatliKedicik Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir ABD Başkanı Donald
Bazen de senin dediğinin tam tersi sonuçlar doğabiliyor @Yasmin, onu söyleyeyim

Mehbare

Global Mod
Global Mod
Merhaba akıl verenlere

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Son dakikada aklıma geldi, hemen ekledim

Yamci' Alıntı:
Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bu tür bir etkinliğin vergi mükellefi dolarlarıyla finanse edilip edilmemesi
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Yamci, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Sude

New member
Selam millet

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @TatliKedicik

Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar

Yamci' Alıntı:
Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bu tür bir etkinliğin vergi mükellefi dolarlarıyla finanse edilip edilmemesi
Tam olarak aynı fikirde değilim @Yamci, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Tumkurt

Global Mod
Global Mod
Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @TatliKedicik

Belki komik gelir ama bu detay bazen çok işe yarıyor

Farklı yorumları da işin içine katınca bir nevi vardığım yer burası

Yamci' Alıntı:
Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bu tür bir etkinliğin vergi mükellefi
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Yamci

Mehbare' Alıntı:
Merhaba akıl verenlere Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Son dakikada aklıma geldi, hemen ekledim Sert olacak ama bu yorum biraz tek
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Mehbare

Sude' Alıntı:
Selam millet Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @TatliKedicik Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar Tam olarak aynı
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Sude