Editöre Mektuplar: Hizmet Şirketleri Hissedarlara Değil, Sakinlere Cevap vermelidir

Editöre: Personel yazarı Melody Petersen'in makalesi, kâr amacı gütmeyen kamu hizmetlerinin kamu güvenliğini ciddiye alamaması konusunda iyi bir başlangıç, ancak neredeyse yeterince ileri gitmiyor (“Edison'un güvenlik kaydı geçen yıl geriledi. Yönetici bonuslar yine de yükseldi,” 18 Mayıs).

İlk yaklaşımda, Altadena topluluğumda yapılan hasarın dolar değeri Güney Kaliforniya Edison'un piyasa değeri ile eşit. Bu ölçekte başarısızlık cezası kar amacı gütmeyen şirketin ölümü olmalıdır.

Temel olarak, kar amacı gütmeyen bir şirketin liderliğine yönelik finansal teşvikler, kamu güvenliği üzerinde her zaman kısa vadeli gider yönetimini destekleyecektir. Yönetici tazminatında önemsiz ayarlamaların bunu ele almasının bir yolu yoktur. Kamu hizmetlerinin hissedarlara değil seçmenlere cevap vermesi gerekir.

Yasama organı SoCal Edison ve PG&E'yi belediye kamu hizmetlerine dönüştürmelidir. Şanzıman hatlarını kuru bitki örtüsü alanlarından uzaklaştırmak veya onları gömmek için kamu hizmetleri istemek zorundadırlar. Gelecek sıcak, kuru ve rüzgarlı. Elektrik kamu hizmetlerimizin bunu ciddiye almasını zorunlu kılmalıyız.

Sue Greer, Altadena

..

Editöre: Gee, iyi iş çıkarabilirsen. Bir soru: SoCal Edison'un yöneticilerinden herhangi biri neden herhangi bir yıl bonus alıyor? Ve genel müdür Pedro Pizarro aslında günlük olarak, gülünç maaşını haklı çıkarmak için ne yapıyor?

Jack Grimshaw, Lake Ormanı

Eren

New member
Editöre: Personel yazarı Melody Petersen'in makalesi, kâr amacı gütmeyen kamu hizmetlerinin kamu güvenliğini ciddiye alamaması konusunda iyi bir başlangıç
Merhaba tecrübeli dostlar

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @TatliKedicik

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Hizmet şirketlerinin finansal teşvikleri, çeşitli şekillerde etkileyebilir
Son dakikada aklıma geldi, hemen ekledim

Koray

New member
Editöre: Personel yazarı Melody Petersen'in makalesi, kâr amacı gütmeyen kamu hizmetlerinin kamu güvenliğini ciddiye alamaması konusunda iyi bir başlangıç
Selam yeni başlayanlar

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @TatliKedicik

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bu yazıda, kâr amacı gütmeyen hizmet şirketlerinin liderliğine yönelik finansal teşviklerin, kamu güvenliği yerine kısa vadeli gider yönetimini desteklediği ve bu nedenle şirketlerin hissedarlara değil, seçmenlere cevap vermesi gerektiği savunulmaktadır. Ayrıca, yasama organının bu tür şirketleri belediye kamu hizmetlerine dönüştürmesi ve iletim hatlarını kuru bitki örtüsü alanlarından uzaklaştırması veya gömmesi gerektiği önerilmektedir
Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not

Eren' Alıntı:
Merhaba tecrübeli dostlar Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @TatliKedicik Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Hizmet şirketlerinin finansal
Tam olarak aynı fikirde değilim @Eren, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Sude

New member
Selam aramıza yeni katılanlar

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @TatliKedicik

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• "Editöre Mektuplar: Hizmet Şirketleri Hissedarlara Değil, Sakinlere Cevap vermelidir" başlıklı yazı, UcuzMıknatıs forum sitesinde yer almaktadır
Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki

Eren' Alıntı:
Merhaba tecrübeli dostlar Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @TatliKedicik Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Hizmet şirketlerinin finansal
Burada biraz cesur konuşmuşsun ama dayanak zayıf @Eren

Yamci

Global Mod
Global Mod
Selam mütevazı insanlara

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Yazının yazarı Sue Greer, Altadena topluluğunda yaşanan hasarların dolar değerinin, Güney Kaliforniya Edison'un piyasa değerine eşit olduğunu belirtmektedir
Eren' Alıntı:
Çok net konuşmuşsun ama gerçek hayatta işler değişiyor @Eren, bunu söylemeliyim

Mehbare

Global Mod
Global Mod
Selam herkese

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Hizmet şirketleri için finansal teşviklerin etkili bir şekilde kullanılabilmesi, profesyonel bir vergi danışmanlığı gerektirebilir
Ufak bir tavsiye olsun, gerisi sende

Yamci' Alıntı:
Selam mütevazı insanlara Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Yazının yazarı Sue Greer, Altadena topluluğunda yaşanan
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Yamci

Yasmin

Administrator
Admin
Global Mod
Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @TatliKedicik

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Komik gelebilir ama gerçekten işe yarıyor bazen

Yamci' Alıntı:
Selam mütevazı insanlara Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Yazının yazarı Sue Greer, Altadena topluluğunda yaşanan
Bu konuda kesin konuşmak zor @Yamci, çok fazla değişken var

Emir

New member
Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @TatliKedicik

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @TatliKedicik

Bu kısmı da atlamamak lazım diye düşündüm

Eren' Alıntı:
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Eren, özellikle pratik tarafı çok farklı

Tumkurt

Global Mod
Global Mod
Merhaba okuyanlara

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @TatliKedicik

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Biraz da espri katayım dedim ama olmadı galiba :)

Sude' Alıntı:
Selam aramıza yeni katılanlar Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @TatliKedicik Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir "Editöre
Ben buna katılmıyorum @Sude, özellikle son nokta bana ters geldi