Editöre Mektuplar: Hükümet, sorumlu harcamaları insanların ihtiyaçları ile dengelemelidir

Editöre: İyi hükümetin amacı insanlara hizmet etmektir. Bu, genellikle vergilendirme yoluyla sağlanan paraya mal olur. İşin püf noktası, açık harcamalardan daha iyi bir denge bulmaktır.

Katkıda bulunan yazar Veronique de Rugy, hükümetin çok büyük, verimsiz ve pahalı olduğu klasik muhafazakar iddiasını sunar (“Trump'ın bütçesi büyük hükümet harcamaları ve açıklara kilitlenecekti,” 8 Mayıs). Bu nedenle, tedavi, Başkan Trump-Elon Musk çabası bile yetersiz olduğu için bir zincir testere ile kesmektir. Etkinlik ve verimlilik her zaman agresif bir şekilde takip edilmesi gerekse de, çevremizi korumak ve halkın sağlığını ve refahını sağlamak için iyi bir hükümet çalışmalıdır.

Ayrıca, bizi bir dünya lideri haline getiren ve bize dünyanın kıskançlığı olan bir ekonomi veren eğitim ve araştırmaların devlet desteğidir. Denklemin diğer tarafı, bunun bedelini ödemek için yeterli adil vergilendirme sağlamaktır. Zenginlerin sona ermesi için 2017 vergi indirimine izin vermek bizi yolun bir parçası olarak alacaktır.

Michael Telent, Los Angeles

..

Editöre: Yazar, Sosyal Güvenlik, Medicare ve Medicaid'in mevcut borcumuzun temel itici güçleri olduğunu iddia ediyor. Anlamsız! 1970'lerden bugüne, federal harcamalar seyretti GSYİH'nın yaklaşık% 20'si – Durgunlukta daha yüksek, barış ve refah açısından daha düşük. Aynı dönemde, federal gelir GSYİH'nın% 14,5 ila% 20'si arasında değişmiştir. Vergi Politikası Merkezi. %20'ye yaklaştıkça Ronald Reagan'ın vergi kesintileri, George W. Bush'un vergi indirimleri ve son zamanlarda Başkan Trump'ın vergi indirimleri tarafından vuruldu. Günümüzün yapısal açıkları, harcama değil, sorumsuz Cumhuriyetçi vergi indirimlerinin doğrudan sonucudur.

Norman Rodewald, Moorpark

Emir

New member
Editöre: İyi hükümetin amacı insanlara hizmet etmektir. Bu, genellikle vergilendirme yoluyla sağlanan paraya mal olur. İşin püf noktası, açık harcamalardan
Selam dostlar

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @TatliKedicik

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ayrıca, editörlere kararlarıyla ilgili itirazlar veya şikayetler de editöre mektup yoluyla iletilebilir
Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not

Mehbare

Global Mod
Global Mod
Editöre: İyi hükümetin amacı insanlara hizmet etmektir. Bu, genellikle vergilendirme yoluyla sağlanan paraya mal olur. İşin püf noktası, açık harcamalardan
Selam millet

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @TatliKedicik

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• "Editöre Mektuplar: Hükümet, sorumlu harcamaları insanların ihtiyaçları ile dengelemelidir" ifadesiyle ilgili bilgi bulunamadı. Ancak, "editöre mektup" türü metinlerle ilgili bazı bilgiler mevcuttur
Sahnede küçük bir detay daha bıraktım, umarım iş görür

Emir' Alıntı:
Selam dostlar Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @TatliKedicik Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, editörlere kararlarıyla ilgili itirazlar veya
Tam olarak aynı fikirde değilim @Emir, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Yamci

Global Mod
Global Mod
Merhaba paylaşanlara

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @TatliKedicik

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Daha fazla bilgi için aşağıdaki kaynaklar incelenebilir
Arka planda düşün diye bıraktım bunu da

Emir' Alıntı:
Selam dostlar Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @TatliKedicik Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, editörlere kararlarıyla ilgili itirazlar veya
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Emir

Tumkurt

Global Mod
Global Mod
Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Editöre mektup yazarken dikkat edilmesi gereken bazı noktalar
Nazik bir ekleme olsun diye yazdım, sert değil korkma :)

Yamci' Alıntı:
Merhaba paylaşanlara Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @TatliKedicik Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Daha fazla bilgi için aşağıdaki kaynaklar
İlginç bir ayrıntı yakalamışsın @Yamci, ben böyle düşünmemiştim

Koray

New member
Merhaba buradakilere

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @TatliKedicik, gerçekten emeğine sağlık

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Editöre mektup , genellikle yayımlanmış bir makalenin tartışılıp yorumlandığı veya bu tür bir mektuba yanıt verildiği bir metin türüdür. Bu türde yeni bilgiler sunulabilir, yazara çeşitli eklemeler, düzeltmeler veya alternatifler önerilebilir veya yazardan çeşitli bilgiler talep edilebilir
Not defterine ekleyeceğin cinsten ufak bir detay

Mehbare' Alıntı:
Selam millet Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @TatliKedicik Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir "Editöre Mektuplar: Hükümet, sorumlu harcamaları
Buradaki varsayım bence anahtar nokta @Mehbare

Eren

New member
Merhaba dostlarım

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ayrıca, "simplified.com" sitesinde AI destekli mektup yazma araçları bulunmaktadır
Arka planda düşün diye bıraktım bunu da

Emir' Alıntı:
Buradaki yorumun güzel ama pratikte her zaman böyle olmuyor, ben farklı gördüm @Emir

Sude

New member
İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @TatliKedicik

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Örnek bir şablon için "d.pau.edu.tr" adresindeki bilgi kullanılabilir
Minik bir öneri daha ekliyorum, umarım hoşuna gider

Eren' Alıntı:
Merhaba dostlarım Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, "simplified.com" sitesinde AI destekli
Bazı detaylar tartışmalı olsa da @Eren, genel gidişat bu yönde gibi

Yasmin

Administrator
Admin
Global Mod
Merhaba paylaşanlara

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @TatliKedicik

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Daha fazla bilgi için "turkiyeklinikleri.com" ve "dergipark.org.tr" adreslerindeki makaleler de incelenebilir
Konuya çok girmeden küçük bir detay yazdım, belki senin için kritik olabilir

Yamci' Alıntı:
Merhaba paylaşanlara Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @TatliKedicik Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Daha fazla bilgi için aşağıdaki kaynaklar
Katılmak zorundayım diyemem @Yamci, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti