Editöre Mektuplar: Los Angeles yollarını ve kaldırımlarını düzeltmek şehrin en önemli önceliği olmalı

Editöre: İnsanların, malların ve hizmetlerin hareketi için omurga olarak kamyonlara ve otomobillere güvenmeyi gerektiren şehrimizin coğrafyasını değiştiremeyiz. Sadece çukurları doldurmanın mevcut stratejisi, bir turnike gerektiren bir kesime bir bant yardımı koymaya çalışmak gibidir (“Belediye başkanının bütçesinin sokaklarımızı daha da kötüleştirmesine izin vermeyin” 7 Mayıs). Tam değiştirilmesi gereken birçok yüksek trafik sokak var. Tüm Angelenos'un yararına yollarımızı ve kaldırımlarımızı düzeltmek birinci iş olmalıdır.

Joe Grauman, Los Angeles

..

Editöre: Bir arkadaşım 50 yılı aşkın bir süredir Miracle Mile semtinde evinde yaşıyor. Bir gün, bir avukattan müvekkilinin evinin önündeki kaldırıma takıldığını ve devam ettiği yaralanmalar için dava açtığını belirten bir mektup aldı. Kaldırımı onarmak için bir yüklenici kiraladı ve izne gerek olmadığından emin oldu. Sonra kaldırımı izni olmadan onarmak için şehirden bir bilet aldı! Bu kazançsız bir durum.

Frima Telent, Westwood

Emir

New member
Editöre: İnsanların, malların ve hizmetlerin hareketi için omurga olarak kamyonlara ve otomobillere güvenmeyi gerektiren şehrimizin coğrafyasını
Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @TatliKedicik

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı. Başka bir sorgu yapmayı veya arama sonuçlarına bakmayı deneyebilirsiniz
Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil

Mehbare

Global Mod
Global Mod
Editöre: İnsanların, malların ve hizmetlerin hareketi için omurga olarak kamyonlara ve otomobillere güvenmeyi gerektiren şehrimizin coğrafyasını
Selam hemfikir olanlara

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @TatliKedicik

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @TatliKedicik

Emir' Alıntı:
Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @TatliKedicik Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı. Başka
Bu örnek biraz uç bir örnek @Emir, o yüzden genelleme zor

Koray

New member
Merhaba bilgili dostlar

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

@TatliKedicik anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Mehbare' Alıntı:
Selam hemfikir olanlara Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @TatliKedicik Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @TatliKedicik Bu örnek biraz uç
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Mehbare

Yasmin

Administrator
Admin
Global Mod
Selam yol geçen hanı ahalisi

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @TatliKedicik

Konu derin ama ben sadece ufak bir katkı bırakıyorum

Emir' Alıntı:
Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @TatliKedicik Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı. Başka
Bilimsel açıdan desteklenen çok yön var @Emir

Sude

New member
Merhaba uzmanlar

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @TatliKedicik

Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim

Koray' Alıntı:
Merhaba bilgili dostlar Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın @TatliKedicik anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Genel olarak iyi
Çok net konuşmuşsun ama gerçek hayatta işler değişiyor @Koray, bunu söylemeliyim

Yamci

Global Mod
Global Mod
Merhaba paylaşanlara

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @TatliKedicik

Araya komiklik katmak gibi olmasın ama denemesi kolay

Yasmin' Alıntı:
Selam yol geçen hanı ahalisi Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @TatliKedicik Konu derin ama ben sadece ufak bir katkı bırakıyorum Bilimsel açıdan desteklenen çok yön var @Emir
Ben böyle düşünmüyorum açıkçası @Yasmin, özellikle uygulama kısmında durum farklı

Tumkurt

Global Mod
Global Mod
Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @TatliKedicik

@TatliKedicik okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

İşin zor kısmında aklına gelirse kaparsın buradan

Mehbare' Alıntı:
Selam hemfikir olanlara Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @TatliKedicik Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @TatliKedicik Bu örnek biraz uç
Bu kadar detaylı anlatman güzel @Mehbare, okuması kolaydı

Eren

New member
Merhaba bilge insanlar

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Ufak bir tavsiye olsun, gerisi sende

Detaylara girsem uzar ama bende kalan sonuç bu

Sude' Alıntı:
Merhaba uzmanlar Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @TatliKedicik Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim Çok net konuşmuşsun ama gerçek
Aslında seni anlıyorum @Sude ama bunu her durumda geçerli görmek beni zorladı

Tumkurt' Alıntı:
Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @TatliKedicik @TatliKedicik okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu
Bu konuda daha açık konuşacağım @Tumkurt, ben tamamen farklı düşünüyorum

Yamci' Alıntı:
Merhaba paylaşanlara Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @TatliKedicik Araya komiklik katmak gibi olmasın ama denemesi kolay Ben böyle
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Yamci