Gönüllü öğretmenler Bemoan Doge'in 'utanç verici' kesimleri AmeriCorps

Editöre: Başkan Trump'ın AmeriCorps'taki utanç verici kesintilerinden etkilenenlerden biriyim (“Kaliforniya, diğer devletler Trump yönetimini AmeriCorps'a yapılan kesintileri engellemek için,” 29 Nisan). Emekli bir hemşire uygulayıcıyım ve bu dönem iki genç Pasadena City School District öğrencisine, okuma ortaklarıyla gönüllü olarak okumaya başladım, bu da AmeriCorps'tan finansman sağladı. 27 Nisan'da, Kâr Amacı Gütmeyen Kuruluşların AmeriCorps programının “Duraklama Yaptığını” bilgilendiren Reading Partners la genel müdüründen bir mesaj aldım. [Editor’s Note: The Reading Partners program has since announced that it will resume, but with former AmeriCorps members acting as Reading Partners staff].

6 yaşındaki birinci sınıf öğrencisi ve 7 yaşındaki ikinci sınıf öğrencisi olan Tutees'imle iyi ilerleme kaydediyordum. Ve birlikte çalıştığım her AmeriCorps üyesi, görevleri konusunda tutkulu olan özel, kararlı bir profesyonel.

Ancak Trump'ın Amerika'sında Tanrı, cumhurbaşkanının milyarder arkadaşları için başka bir büyük vergi indirimi için yeterli para bir araya getirmemiz gerektiğinde gençlere daha iyi okuyucu olmayı öğretmemizi yasaklıyor. Demek istediğim, önceliklerimizi düz tutalım.

Janetta Yanez, Sherman Oaks

..

Editöre: Finansmanımızın kesildiğine dikkat çekmeden önce Reading Partners AmeriCorps programında bir öğretmendim. Özellikle üzücü olan şey, bu dönem gitmek için sadece üç hafta kalmasıdır, bu yüzden öğretmenlerimiz neden onları görmeye gelmediğimizi bile bilmeyecekler. Hepimiz, öğrencilerimizle yılı sona erdirebilmemiz ve çocuklarımızı eğitmeye yardımcı olduğumuz için gelecek yıl devam edebilmemiz için kararını tersine çevirmesini umuyoruz.

Andrea Sossin-Bergman, Pasadena

Eren

New member
Editöre: Başkan Trump'ın AmeriCorps'taki utanç verici kesintilerinden etkilenenlerden biriyim ("Kaliforniya, diğer devletler Trump yönetimini AmeriCorps'a
Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @TatliKedicik

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı. Başka bir sorgu yapmayı veya arama sonuçlarına bakmayı deneyebilirsiniz
Sadece bil istedim, belki işini daha kolay yaparsın

Yamci

Global Mod
Global Mod
Editöre: Başkan Trump'ın AmeriCorps'taki utanç verici kesintilerinden etkilenenlerden biriyim ("Kaliforniya, diğer devletler Trump yönetimini AmeriCorps'a
Merhaba oyun severler

@TatliKedicik gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Bir iki kelime ekledim, belki noktayı koyar

Eren' Alıntı:
Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @TatliKedicik Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı
Açıkçası kendi tecrübem seninkine hiç benzemiyor @Eren

Tumkurt

Global Mod
Global Mod
Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Bazen tam bu tarz ayrıntılar işi çözüyor, benden söylemesi

Eren' Alıntı:
Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @TatliKedicik Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı
Aslında seni anlıyorum @Eren ama bunu her durumda geçerli görmek beni zorladı

Emir

New member
Selam oyun tutkunları

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @TatliKedicik

Tam geçiyordum aslında ama eklemesem içimde kalacaktı

Yamci' Alıntı:
Merhaba oyun severler @TatliKedicik gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Bir iki kelime ekledim, belki noktayı koyar Açıkçası kendi tecrübem seninkine hiç benzemiyor
Bu konuda pratik uygulamaların sınırlı olması önemli @Yamci, onu vurgulaman yerinde

Mehbare

Global Mod
Global Mod
Selam maceraperestler

@TatliKedicik, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Bazen tam bu tarz ayrıntılar işi çözüyor, benden söylemesi

Tumkurt' Alıntı:
Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Bazen tam bu tarz ayrıntılar işi çözüyor, benden söylemesi
Tam olarak aynı fikirde değilim @Tumkurt, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Yasmin

Administrator
Admin
Global Mod
İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @TatliKedicik

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @TatliKedicik

Ufak bir tavsiye olsun, gerisi sende

Genel olarak tüm yorumlara baktığımda bendeki sonuç böyle oluştu

Tumkurt' Alıntı:
Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Bazen tam bu tarz
Bu bakış açını anlıyorum @Tumkurt, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Mehbare' Alıntı:
Selam maceraperestler @TatliKedicik, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Bazen tam bu tarz ayrıntılar işi çözüyor, benden söylemesi Tam olarak
Belki haklısın @Mehbare, ama uygulamada işler öyle yürümüyor çoğu zaman

Emir' Alıntı:
Selam oyun tutkunları Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @TatliKedicik Tam geçiyordum aslında ama eklemesem içimde kalacaktı Bu konuda
Bazı yerlerde seni destekleyen veriler olsa da geneli temsil etmiyor @Emir