Mahkmm itfaiyecileri anlamlı bir kariyer şansını hak ediyor

Editöre: Yangın Yasası geçerse, yangının önlenmesi ve aktif azaltılmasında en iyi uygulamalar konusunda eğitilmiş binlerce mevcut itfaiye mahkum, milletimizin herhangi bir yerinde anlamlı istihdam umudu ile hapsedilmelerini tamamlayacaktır (“Yangın Yasası uyarınca, mahkum itfaiyecilerin istihdama yeni bir boru hattı olabilir,” 27 Mayıs).

Malibu'daki Camp 13'ü ateşe çeken yedi yılımda yüzlerce kadının ormanlarımızı, dağlarımızı ve evlerimizi korurken güçlendiğine ve yenilendiğine tanık oldum. Kobe Bryant'ı, kızını ve arkadaşlarını öldüren uçak kazasına ilk yanıt verenlerdi. Fırçaları temizlediler ve siteyi saygılı ve kederle tedavi ettiler. Bu kadınlar Palisades ile karşı karşıya kaldı ve bizim için Eaton ateşleri.

Minnettarlığımızla, bu eğitimli itfaiyecilerin cesaretlerini ve becerilerini ABD'nin herhangi bir yerinde paylaşmasına izin verin.

Nan Cano, Westlake Köyü

..

Editöre: Temsilciler Sydney Kamlager-Dove (D-Los Angeles) ve Judy Chu (D-Monterey Park), eski mahkum itfaiyeciler için fon sağlamak, akıl hocası ve uzun vadeli istihdam sağlamak için bir tasarıyı tanıtmak için alkışlıyorum. Yıllar önce, itfaiyecilere ne kadar az ödeme yaptığımızı ve hatta hayatlarını yangınlarla savaşan hatta koyan mahkumlara daha azını öğrenmek için dehşete düştüm. Anony Corleto ve büyüklüğünü kanıtlayan diğer eski mahkumlar, itfaiyeci kariyerine teşvik edilmeli ve yardım edilmelidir. Tüm mahkumları iyi bir yaşam yapma becerileriyle topluma yeniden katılmaya hazırlamalıyız.

1930'larda Meksika, Campeche'de bir hapishane müdürü olan büyükbabam, mahkumların hamakları örmeyi öğrenmelerini ve hapishane tarafından işletilen bir fırın açmasını öğrendi. O kadar iyi yaptılar ki, bazı mahkum eşleri büyükbabamdan onları cezalarının ötesinde hapishanede tutmalarını istedi – orada hiç kazanmadıklarından daha fazla para kazandılar! Bu federal faturayı destekleyelim.

Carmen Escamilla, San Juan Capistrano